Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo dobre. Można podawać z mięsem pieczonym, duszonym, gotowanym jak i panierowanym. Bardzo dobrze smakuje z rybą.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 28
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2081
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 28
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2081
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w ćwiartki. Dodać przyprawy i olej. Wszystko wymieszać. Zapiekać w nagrzanym piekarniku w temp. 180 stopni, przez około 45 minut.