Do góry

Przekąski Przepis na:

Zapiekanka z fasolą

Przekąski

Autor: Tosca

Przepisów i artykułów: 87 Ocena: 1914

Dodano: 04.06.2009

Odsłon: 4812

Bezmięsna zapiekanka na ostro.

Składniki

  • gotowany kalafior, 0,5 kg
  • biała fasola z puszki, 1 puszka
  • cebula, 1 szt
  • czerwona fasola, 1 puszka
  • ser, wg uznania
  • bazylia, oregano, chilli, oliwa z oliwek, do smaku
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Układamy warstwami: kalafior, białą fasolę, podsmazoną na oliwie (może być smakowa, ja użyłam chilli-rozmarynowej) cebulę, czerwoną fasolę, przyprawy i ser.

  2. Zapiekamy ok 20 minut w 180 st.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

annawk 17 lipca 2009 no dobre to musi być, warte wypróbowania, pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń