Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na wspaniałą rybę, prosty i sycący.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 978
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 201
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 978
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 201
Składniki
Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy w mundurkach. Studzimy.
Cebulę drobno siekamy, łososia rozdrabniamy i mieszamy z cebulą, solą, pieprzem i jogurtem.
Wystudzone ziemniaki obieramy i kroimy w plasterki. Układamy warstwę ziemniaków w formie, następnie wykładamy łososia i przykrywamy kolejną warstwą ziemniaków.
Zapiekamy 20 minut w temperaturze 180'