Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
1-Makaron ugotowac al dente w osolonej wodzie odcedzic,odstawic do wystygniecia.Jaja wymieszac z sola,piepszem galka oraz ziolami.
Forme smarujemy maslem i wysypujemy parmezanem wykladamy polowke makaronu,szynke i ser pokrojone ma kosteczke.Przykrywamy reszta makaronu dodajemy ser i szynke.Polewamy smietana i zalewamy rozbeltanymi jajkami.Zapiekamy we wczesniej nagrzanym piekarniku 35minut w tem 180stopni .