Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta,szybka i pyszna :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Mięso podsmażyć na patelni z posiekanym czosnkiem i pokrojona w kostkę cebulą.
Wymieszać z osączona z zalewy kukurydzą i pokrojonymi pomidorami.
Dodać przyprawy i przełożyć całość do żaroodpornego naczynia.
Ugotowane ziemniaki zmielić maszynką do mięsa lub bardzo dokładnie "potrampać" :)
Wymieszać je z rozmąconymi jajkami i serem startym na dużych oczkach
Zapiekać około 35 minut w temperaturze 180 stopni
SMACZNEGO :)