Do góry

Dania główne Przepis na:

ZAPIEKANKA Z RYŻU NA SŁODKO

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15444

Dodano: 05.02.2009

Odsłon: 2400

Dzieci to lubią.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Torebkę ryżu ugotować w wodzie z mlekiem i łyżką masła.

  2. Obrane jabłko zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać z cukrem i cynamonem.

  3. Nakładać do formy warstwami bądź wynieszać razem. Zapiec w piekarniku ok. 20 minut.

  4. Można podawać z bitą śmietaną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń