Do góry

Przekąski Przepis na:

Zapiekanki resztówki

Przekąski

Autor: Tosca

Przepisów i artykułów: 87 Ocena: 1920

Dodano: 27.05.2009

Odsłon: 19276

Szybko, łatwo i bez wysiłku. Zrobisz je z tego, co zalega w lodówce. Podane składniki, to propozycja, która zawsze się sprawdza. :)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na pieczywie ułóż wędlinę, pomidora, ser i posyp ziołami. Wystarczy kilka minut w opiekaczu lub piekarniku i zapiekanki będą gotowe. Gorące ozdobić ketchupem i zajadać! ;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (16)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

taura 01 listopada 2011 Jestem prawdziwą amatorką takich kanapeczek!

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

violetta035 09 maja 2010 moja mama kiedy robi takie grzaneczki z lekko czerstwego chleba, poprostu lekko skrapia kromkę wodą lub mlekiem i jest super :) moze w tym twi problem z pokaleczeniem podniebienia :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

cytryna 04 lutego 2010 Masz racje są super.U mnie często zostaje chleb i to jest rozwiazanie najlepsze.Nic się nie zmarnuje.

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Justin 22 sierpnia 2009 Zrobiłam te zapiekanki już kiedyś ale bardziej smakują mi bez pomidorów. Ale zależy kto co lubi... :-)
Pozdrawiam. :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

beatag41 23 lipca 2009 ludzie chyba macie sie za dobrze skoro w dzisiejszych czasach nie zjedlibyscie takich pysznych i nie drogich zapiekanek ja uwazam ze sa wysmienite ale jezeli ktos jest wybredny to niech zamawia jedzenie w Victorii .

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Sugarspice 21 lipca 2009 nie ma jak najzwyklejsze grzanki z serem i innymi dodatkami jakie mamy w lodowce. Ja na przyklad nacieram chleb zmiazdzonym zabkiem czosnku zanim posypie kromke tartym serem :) a im bardziej chrupiaca zrobi sie skorka chleba tym lepiej :)

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Tosca 07 czerwca 2009 Ja zawsze robie takie zapiekanki z chleba i nigdy nie miałam takiego problemu...

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Panek 06 czerwca 2009 użyłam lekko podeschłego pieczywa, niestety po zapieczeniu było za twarde i moje dzieci pokaleczyły sobie podniebia, sama też musiałam być bardzo ostrożna, jestem rozczarowana :( nie wiem jak można dawać do tego czerstwy chleb, powinno używać się bułki albo chleba tostowego!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

dobew 04 czerwca 2009 Niepotrzebnie oburzasz się, mój komentarz nie był krytyką przepisu ( sama robię takie zapiekanki), a jedynie wypowiedziałam się na temat znaczenia słowa RESZTÓWKA.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń