Do góry

Przekąski Przepis na:

zapiekany banan

Przekąski

Autor: anusia

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 106

Dodano: 26.02.2008

Odsłon: 3121

pyszne banany oblane rumem i czekoladą

Składniki

  • 1 banan
  • pół tabliczki czekolady
  • łyżeczka rumu
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Banana przekroić wzdłuż i piec w piekarniku aż do ciemnej skórki.Czekoladę rozpuścić i zmieszać z rumem.Ciepłe banany wyłożyć na talerzyk wziąć łyżeczkę zamoczyć w rozpuszczonej czekoladzie z rumem i polać ozdobnie talerzyk oraz banana.Gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń