Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie obiadowe,inna odmiana zrazików.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 45
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 45
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Mięso opłukać.Pokroić w plastry i lekko je rozbić.Oprószyć z obu stron solą i pieprzem.Z jednej strony posmarować twarożkiem.
Na mięso nałożyć zblanszowane liście kapusty oraz posiekaną i doprawioną dymkę(wcześniej można ją podsmażyć na łyżce oleju).
Płaty mięsne zrolować i spiąć wykałaczkami.Podsmażyć z każdej strony na reszcie oleju.Podlać bulionem.Dusić ok.30 minut.