Do góry

Przekąski Przepis na:

zawijane szparagi w szynce z kremem chrzanowym

Przekąski

Autor: dominikaorland

Przepisów i artykułów: 17 Ocena: 62

Dodano: 12.10.2011

Odsłon: 6153

Super na impreze

Składniki

  • szparagi, okolo 25 deko okolo 30 sztuk
  • szynka konserwowa, okolo 15 plasterkow
  • Krem chrzanowy, pare lyzeczek
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. szparagi umyc,zlamac w odpowiednim miejscu,posolic,popieprzyc i zapiec w piekarniku w tem ok 175 stopni C przez ok 30 min az beda pol miekkie.Plasterki szynki przekroic na polowe .Kazdy smarowac kremem chrzanowym i zawijac z jednym szparagiem w srodku

Twoje notatki do przepisu

Blog autora:
Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

gvlba 11 maja 2013 Niewiem gdzie znalazłeś(łas) szparagi gdzie 25 dag to 30 sztuka?Ale koniecznie musisz mi dac adres-u mnie pol kilo to góra 12 szparagów ;)Niemówie tego złośliwie tylko sie dziwie

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mole3 12 października 2011 Świetny pomysł! Szybko i wykwintnie. Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kryska 12 października 2011 a co takiego jest w tym obrazajacego? co ty takiego jesz i co ci serwuja ze masz takie PANSKIE podniebienie? pozdrowienia dla domini!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

iwona_s 12 października 2011 sama czegoś takiego nikomu bym nie zaserwowała, a jeśli ktoś próbowałby mi dać to "coś", to chyba bym się obraziła...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń