Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś w połączeniu z szynką parmeńską i ostrą musztardą daje szybkie, proste i niezwykle smaczne danie. A co najważniejsze bardzo zdrowe.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1041
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1041
Składniki
Łososia kroimy w paski. Posypujemy solę i pieprzem, możemy to jednak pominąć, ponieważ zarówno szynka jak i musztarda są wystarczająco słone i ostre.
Skrapiamy cytryną i smarujemy musztardą Dijon. Każdy kawałek owijamy szynką parmeńską. Idealna będzie również szynka szwarcwaldzka .
Tak przygotowaną rybę wstawiamy na piekarnika nagrzanego do 180stopni na około 20minut. Łososia możemy podawać z ćwiartkami ziemniaków i ulubioną surówką.