Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na zdrowe i szybkie śniadanie? Oto coś dla Ciebie :)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Ser przekładamy do miseczki, dodajemy mleko i rozrabiamy widelcem na gładką masę. Orzechy siekamy, większość dodajemy do twarogu i mieszamy. Dodajemy 2-3 łyżeczki miodu oraz cynamon i ponownie mieszamy. Twarożek nakładamy na wafle ryżowe lub dobre pełnoziarniste pieczywo, posypujemy żurawiną, resztą posiekanych orzechów i polewamy pozostałym miodem. Szybko, zdrowo i przepysznie po inne fajne przepisy i artykuły zapraszam na www.kateskitchen.pl