Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka w tej marynacie są niezwykle wyborne. Nie tylko nadają się do pieczenia, można je "zabrać" ze sobą na grill.
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 59
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 59
Składniki
Przygotowujemy marynatę, wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy. Żeberka myjemy, kroimy na mniejsze kawałki. Następnie przekładamy do miski, zalewamy marynatą, przekładamy do lodówki na 3 godziny. Mięso, co jakiś czas obracamy. Do rękawa pieczeniowego przekładamy mięso wraz z marynatą, zamykamy i pieczemy 60-70 min w temperaturze 180°C. 15 min przed końcem pieczenia rozcinamy worek aby mięso się spiekło.