Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie aromatyczne danie :) Moje popisowe :)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32576
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 56
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 87
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 933
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32576
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 56
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 87
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 933
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Składniki
Żeberka podzielone na części, warzywa oraz przyprawy gotuję ok 30-40 minut w posolonej wodzie
Wyjmuję żeberka z bulionu i studzę
Chili siekam, czosnek przeciskam przez praskę. Łączę wszystkie składniki marynaty. Otaczam w niej mięso i zostawiam czekając na gości (minimum 30 minut musi poleżeć) :):)
Piekę na grillu 5-8 minut do uzyskania złotego kolorku :) Ewentualnie w piekarniku w temp 180 stopni na oko:) do uzyskania złotego koloru :)
Smacznego :) Jako dodatek daję najczęściej bukiet warzyw sezonowych gotowanych na parze :)