Do góry

Dania główne Przepis na:

ŻEBERKA W ZALEWIE

Dania główne

Autor: wiemagda

Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 48

Dodano: 11.12.2009

Odsłon: 1509

SMACZNE !!!!!!

Składniki

5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ŻEBERKA PODZIELIĆ I OBSYPAĆ WEGETĄ.

  2. CZOSNEK ZMIAŻDŻYĆ, CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ. WYMIESZAĆ. DODAĆ KECZUP, OLEJ, SOS SOJOWY, PAPRYKĘ I DŻEM. WSZYSTKO DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.

  3. ŻEBERKA UŁOŻYĆ NA WYŁOŻONEJ FOLIĄ ALUMINIOWĄ BLASZCE. ZALAĆ ZALEWĄ. PRZYKRYĆ FOLIĄ ALUMINIOWĄ I WŁOŻYĆ DO LODÓWKI NA CONAJMNIEJ 12 GODZIN

  4. PIEC OK. 1 GODZ. 15 MIN. POD KONIEC PIECZENIA ODKRYĆ FOLIĘ.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

wiemagda 13 grudnia 2009 robiłam kilkanaście razy ale nigdy nie myślałam że przepis będę zamiszczała na takim portalu. raczej nie mam mani fotografowania swoich potraw

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wiemagda 11 grudnia 2009 jak zrobię te żeberka napewno dodam zdjęcie

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 11 grudnia 2009 Bardzo lubie żeberka i w takim wykonaniu jeszcze nie jadłam. Musze spróbować. Wielka szkoda, że do swoich przepisów nie dodajesz zdjęć. Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń