Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem i cukrem wanilinowym,potem stopniowo dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, następnie na przemian wodę i olej. Potem dzielimy na 2 części do jednej wsypujemy 2 łyżki mąki do drugiej 2 łyżki kakao. Dokładnie mieszamy. Do wysmarowanej olejem i wysypanej bułką tarta formy wlewamy na przemian białą i czarna masę tworząc wzorek. Pieczemy ok. godziny w 170 stopniach. SMACZNEGO:)