Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka powstała zupełnie przypadkiem w oparciu o lodówkowe zasoby mojej siostry. Wyszła zaskakująco dobrze, znikła ze stołu bardzo szybko :)
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 151
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 151
Składniki
Wymieszałam rukolę, ser Capreggio (ser o łagodnym smaku ricotty i konsystencji sera białego - dostępny tylko w sklepie z "owadem"), świeżego ogórka pokrojonego w kosteczkę i drobno posiekaną cebulę. Składniki dressingu: sok z grubego plasterka cytryny, łyżeczka musztardy, łyżka oliwy z oliwek, pół łyżeczki oregano. Wymieszałam, aż składniki wymieszały się do jednolitej konsystencji i polałam sałatkę.