Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 118
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 577
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 118
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 577
Składniki
Fasolkę obgotować ,pokroić na kilkucentymetrowe kawałki. Na maśle przesmażyć pokrojone w plasterki pieczarki i poszatkowaną cebulę. Gdy się zrumienią dodać pokrojoną w paski paprykę. Następnie dołożyć fasolkę i zalać śmietanami. Doprawić do smaku oregano ,solą oraz pieprzem. Podawać z kluskami śląskimi.