Do góry

Dania główne Przepis na:

Ziemniaczki ze Smażoną cebulką i śmietaną

Dania główne

Autor: munir

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 13.01.2009

Odsłon: 2024

Wykorzystanie ziemniaków z obiadu

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rozgrzewamy na patelni ćwierć Kostki Margaryny do smażenia , kroimy 2 małe cebule w kosteczkę, Smażymy do uzyskania złocistego koloru(nie przypalać), po czym dodajemy ziemniaczki mogą one być Świeżo ugotowane lub pozostałe nie zjedzone po obiedzie, smażymy tak aby nie przypalić i nie wysuszyć Ziemniaków Nakładać na talerz polać 2 dużymi łyżkami śmietany(dowolną) przyprawić według własnych potrzeb ale najlepiej posolić i nic więcej Polecam Smacznego :):)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń