Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na biesiadowanie przy grillu.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 328
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 475
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 452
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 288
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 328
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 475
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 452
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 288
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki opłukać i ugotować w łupinach w osolonej wodzie. Następnie ziemniaki wystudzić, przekroić wzdłuż na pół i wydrążyć środki łyżką. Wbić do połówek po jednym jajku, przyprawić do smaku, wyłożyć na wysmarowanej olejem formie. Piec w temperaturze 180 stopni około 15 minut. Sałatę opłukać, porwać na kawałki i natrzeć olejem i zmiażdżonym czosnkiem z solą. Upieczone lekko przestudzone ziemniaki, ułożyć na przygotowanej sałacie.