Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietny dodatek do wszystkiego, rewelacyjne jako osobne danie z duzo iloscia Coleslawa.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34483
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 174
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34483
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 174
Składniki
Ziemniaki ugotowac na parze w mundurkach. Schlodzic i przepolowic na pol , wydrazyc kulke z kazdej polowki ziemniaka tak, aby nie uszkodzic otoczki. Wydrazone czesci ziemniakow wrzucic do blendera razem ze smietana, zoltkami i zoltym serem, doprawic i delikatnie zmiksowac, zeby nie wyszla papka. Jeszcze raz doprawic. Otrzymana masa napelniamy polowki ziemniwakow i z wierzchu posypujemy serem zoltym. Wkladamy do wysmarowanego maslem naczynia zaroodpornego i pieczemy 30 minut w temperaturze 160C.Smacznego!