Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, pyszne, tanie. Wspaniale wygląda, ale i smakuje.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 103
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 32
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 181
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 103
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 32
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 181
Składniki
Ziemniaki podobnej wielkości obieramy. Jeśli ziemniaki są duże to kroimy je na pół lub nawet na ćwiartki.
Gotujemy je na pół miękko. Czekamy aż wystygną i przyprawiamy ulubionymi przyprawami (polecam: bazylie, majeranek, czosnek w proszku).
Panierujemy oraz pieczemy w frytkownicy lub na patelni w oleju. (WRZUCAMY DO ROZGRZANEGO OLEJU). Około 4 minuty.
Ziemniaczki można podawać z prawie wszystkim. Pyszne są z sosem czosnkowym lub po prostu same.