Do góry

Dania główne Przepis na:

ZIEMNIAKI PO PROWANSALSKU

Dania główne

Autor: helcia

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 63

Dodano: 19.02.2009

Odsłon: 4159

BARDZO SYCĄCE I PYCHA

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ziemniaki pokroić w kostke,cebule na półkrążki,reszte zetrzec na tarce.Na oleju poddusić cebule,potem ziemniaki,podlewając po troszke wodą.Jak zmiękna dodać reszte warzyw.Doprawić przyprawami.Po wyłączeniu dodac śmietane i wymieszać.Podawać gorące.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

helcia 04 czerwca 2009 Kiełbase pokroic w krążki i didać z warzywami.Sorki!pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń