Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
błyskawiczne, łatwe i bardzo smakowite
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 250
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 250
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
Składniki
Wyczyszczone i umyte kapelusze grzybów panirujemy w mące i tartej bułce nastepnie smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złocisty kolor.
Po wyjęciu z tłuszczu odsączamy na ręczniku papierowym,
Grzyby bardzo obficie solimy i natychmiast podajemy z pieczywem i gorącą herbatą. SMACZNEGO!