Do góry

Dania główne Przepis na:

żołądki z gęsi

Dania główne

Autor: syroka

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 439

Dodano: 18.01.2008

Odsłon: 3299

pieczone żołądki z gęsi

Składniki

  • żołądki z gęsi, 1 kg
  • świerzy boczek, 12 plasterków
  • pieprz
  • sól
  • majranek
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. żołądki umyte przekroić na puł posypać przyprawami i odstawić na 24h. potem każdy żołądek owinąć boczkiem piec w piekarniku 180 C

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń