Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spróbuj wspaniałych kurzych żołądków z pieczarkami.Wyśmienite danie na każdą okazje
Polecam.
Odsłon: 5524
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 452
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 167
Polecam.
Odsłon: 5524
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 452
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 167
Składniki
Żołądki myję, wkładam do garnka, wlewam 1 i 1/2 l wody, wsypuję przyprawę jarzynową. Gotuję żołądki, po czym wyjmuję z wywaru, kroję w paski.
Pieczarki czyszczę, duszę na oleju. Osobno duszę w 1/2 szkl. wywaru pokrojoną w plastry cebulę. Dodaję pokrojone pomidory.
Wszystkie składniki łączę, na koniec przyprawiam do smaku pieprzem. Danie najlepiej smakuje z ryżem.