Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka w wykonaniu i bardzo smaczna.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 92
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 559
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 92
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 559
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. W między czasie zagotować 2 litry wody z kostką rosołową. Zeszkloną cebulę dodać razem z przecierem, zgniecionym czosnkiem do rosołu. Doprawić przyprawami i gotować ok.10 minut.
Bułkę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju aż się zarumieni. Podawać do zupy.