Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka dla miłośników cebuli, dobrze smakuje i jest sycąca.
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 376
Polecam.
Odsłon: 68
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 90
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 376
Polecam.
Odsłon: 68
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 90
Składniki
-cebule obieramy i kroimy w piórka -czosnek kroimy w kosteczkę -kiełbasę kroimy w kostkę -kostki rosołowe gotujemy w 5 litra wody razem z cebula i kiełbasa ok 30 min -następnie sporządzamy zasmażkę z margaryny i maki(margarynę topimy na malej patelni i dodajemy mąkę) -wlewamy zasmażkę do zupy i mieszamy na końcu dodajemy czosnek i doprawiamy do smaku sola,kucharkiem i pieprzem i gotujemy ok 5 min Podajemy z grzankami z chleba.Smacznego!!!!!!