Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i rozgrzewająca zupa na obiad.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 100
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 100
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować, odcedzić i odstawić. Fasolę namoczyć przez godzinę, a w międzyczasie ugotować wywar na żeberkach i włoszczyzny z przyprawami. Następnie fasolę ugotować do miękkości w tej samej wodzie co się moczyła, połączyć z wywarem i z makaronem. Zaciągnąć mąką rozmieszaną w odrobinie zupy i w razie potrzeby doprawić, możemy również doprawić śmietaną.