Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 356
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 416
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 732
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 356
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 416
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 732
Składniki
na oleju podsmażyć cebulę dodać pokrojone w kostkę mięso , delikatnie podsmażyć potem dodać pokrojoną w kostkę paprykę, pieczarki, parówki , ogórki i kukurydzędusić na wolnym ogniu p15 minut, podlać wodą od 3 do 4 litrów, gotować na małym ogniu około godziny, , potem na margarynie zrobić zasmażkę , ma mieć złoty kolor, wlać do zupy i chwilę gotować przyprawić i dodać przecier.