Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polska grzybowa to jest to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7775
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7775
Składniki
Drobno pokrojona cebulke szklimy w garnku, dodajemy zimna wode, drobno pokrojone warzywa, mieso i gotujemy wywar okolo20 minut, dodajemy grzyby, ja nie kroilem, lubie duze kawalki. Gotujemy nastepne 20-minut, zabielamy smietana, dodajemy . Gotujemy wode, mieszamy jajka z maka i sola, robimy ciasto na kluski, Ma byc gestsze od nalesnikowego, jak potrzeba dodajemy wode, lyzeczka wrzucamy kluski do wrzatku, goyujemy 2 minuty i gotowe.