Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa grzybowa z kolendrą

Zupy

Autor: agnesia96

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 12

Dodano: 10.12.2009

Odsłon: 530

Bardzo prosta i szybka w przygotowaniu zupka.

Składniki

1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ziemniaki i marchewkę obrać i pokroić,zalać litrem wody,dodać kostkę bulionową i gotować do miękkości.Grzyby oczyścić,pokroić w paski i ugotować.Cebulę drobno posiekać,poddusić na maśle.Dodać do niej grzyby i jeszcze chwilę dusić.Połączyć z wywarem z warzyw.Doprawić kolendrą,solą i pieprzem.Zupę zabielić śmietaną.Można ją podawać z grzankami.

  2. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń