Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
wraz z wiosną przychodzi ochota na lżejsze, pełne warzyw dania tak przyrządzo...
Odsłon: 68
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 170
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 159
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 90
wraz z wiosną przychodzi ochota na lżejsze, pełne warzyw dania tak przyrządzo...
Odsłon: 68
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 170
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 159
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 90
Składniki
Cebule pokroić w piórka, poddusić. Dodać bulion i wino, doprawić, solą, pieprzem i odrobiną startej gałki muszkatołowej. Gotować ok 20 min. Bagietkę pokroić na kromki, posmarować masłem i zrumienić w piekarniku. Po wyjęciu grzanek, natrzeć je czosnkiem. Nakładać po dwie grzanki na talerz zupy, posypać startym ementalerem, po czym włożyć do piekarnika na tak długo, aby ser się stopił.