Do góry

Zupy Przepis na:

ZUPA KREM Z BOROWIKóW Z POMIDORAMI

Zupy

Autor: Krzysiek_m8

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 122

Dodano: 13.02.2008

Odsłon: 614

BARDZO NIETYPOWY KREM O NIESPOTYKANYM SMAKU !!! POLECAM ;-)

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. NA POCZąTKU WSTAW NA WODę NA BULION (NIECH SOBIE POWOLI PYKA). CEULę POKROJONą W KOSTKę OBSMAżAMY NA MAśLE, DO CEBULI DODAJEMY BOROWIKI NAJLEPIEJ POKROJONą W KOSTKę, JAK JUż BęDZIE WSZYSTKO łADNIE OBSMAżONE NA ZłOTY KOLOR PODLEWAMY WINEM.PO ODPAROWANIU ALKOHOLU WRZUCAMY DO JAKIEGOś GARNKA. ODCEDZAMY BULION ZEBY BYL BEZ żADNYCH WARZYW I DOLEWAMY DO GRZYBóW I DUSIMY , PO JAKIś 30 MINUTACH WSZYSTKO BLENDERUJEMY WEDłUG UZNANIA DODAJEMY śMIETANę I GOTUJEMY , PO ZAGOTOWANIU DODAJEMY KONCENTRAT I DOPRAWIAMY PODANYMI PRZYPRAWAMI.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń