Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 13-10-2014
Bardzo prosty przepis, który zyskuje na atrakcyjności dzięki zastosowaniu fioletowych ziemniaków. Można go wzbogacić- np. dodając smażonych kurek, czy boczku
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 158
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 205
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 404
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 158
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 205
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 404
Składniki
Ziemniaki umyć, obrać, pokroić, zalać wrzątkiem i gotować do miękkości. Cebulę drobno pokroić, przesmażyć na maśle. Dodać do wywaru wraz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku. Lekko przestudzoną zupę blendować ze śmietaną do czasu, aż konsystencja będzie jednolita. Dodać zioła.