Do góry

Zupy Przepis na:

ZUPA KREM Z ZIELONEGO GROSZKU

Zupy

Autor: kajak53

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 5

Dodano: 27.05.2009

Odsłon: 1021

PYSZNA NA OBIADEK;)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. W RONDLU ROZGRZEJ MASŁO, DODAJ POSIEKANĄ CEBULKĘ, ZESZKLIJ. WSYP GROSZEK, WLEJ BULION, ZAGOTUJ .GOTUJ NA MAŁYM OGNIU 10 MIN.WLEJ MLEKO, PRZYPRAW SOLĄ, PIEPRZEM I GAŁKĄ. ZAGOTUJ, ZMIKSUJ (3 ŁYŻKI GROSZKU ZOSTAW DO DEKORACJI). PRZYPRAW SOKIEM Z CYTRYNY.PODAWAJ W FILIŻANKACH Z GRZANKAMI CZOSNKOWYMI.SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń