Do góry

Zupy Przepis na:

ZUPA KREMOWA Z PIECZARKAMI

Zupy

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15445

Dodano: 05.02.2009

Odsłon: 2125

Proste i bardzo smaczne.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z mięsa, bułki i jaja przygotowac pulpeciki o średnicy 1,5-2 cm. Ugotowac rosół, dodac pokrojoną drobno marchew i por oraz podsmażone na maśle pieczarki (w wersji niskotłuszczowej nie podsmażac). Wrzucic pulpeciki, zagotowac. Serki topione rozprowadzic wywarem i dodac do zupy. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń