Do góry

Przekąski Przepis na:

zupa małżowa

Przekąski

Autor: ashka

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 23

Dodano: 24.02.2008

Odsłon: 405

prosta, smaczna przystawka

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki obrać, zetrzeć na tarce z grubymi oczkami i dusić na niewielkiej ilości oleju aż będą miękkie. Rozpuścić rosołki w 1 l wody, dodać rozdrobniony serek, gotować powoli, aż serek się rozpuści. Dodać pieczarki, jeszcze chwilę pogotować i ....... gotowe! Można podawać z groszkiem ptysiowym, małymi kopytkami , makaronem, ryżem ,kluskami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń