Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa Nazłość

Zupy

Autor: cyberpunx

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 34

Dodano: 14.02.2009

Odsłon: 13403

Szybkie, proste, może posłużyć do odegrania się na kimś.

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Umyte udka od kurczaka wrzucić do 4 l wody. Zagotować. Dodać włoszczyznę, a na końcu kostki rosołowe. Przyprawić do smaku pieprzem. Po rozlaniu zupy garnek zostawić w kuchni w widocznym miejscu na kilka dni. Może być w zlewie, tak aby przeszkadzał innym współlokatorom lub rodzinie. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

atka24 20 maja 2009 AAA to nie rosoł jest na złosc tylko ten garnek hmm niesmaczne

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

madziagbl 19 lutego 2009 a ja tak skrupulatnie zapytam: co z tym makaronem?!?;-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mala1982 17 lutego 2009 to przepis na rosol przeciez a tego zeby zostawic garczek w zlewie to raczej nie rozumiem... po co?? a co z miesem z tych nozek?? tez zostawiasz w zlewie w tym grczku przez kilka dni??

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wkzcris 15 lutego 2009 zrobilas zwykly rosol a to ze garnka nie umyjesz to swiadczy o tobie jaka jestes brudaska;)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń