Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa Neapolitańska

Zupy

Autor: Adam_Ela

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 41

Dodano: 19.01.2008

Odsłon: 2794

Pożywna zupa niestety kaloryczna :-)

Składniki

  • włoszczyzna mrożona Hortex, 1 op
  • serki topione np:Gouda,Ementaler,Tylżycki...., 6szt
  • Kostki rosołowe lub korpus drobiowy
  • makaron, 1op
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Włoszczyznę mrożoną przysmażamy na patelni. W garnku (3litry wody) zagotować wodę z kostkami rosołowymi ,solą i vegetą. Dodać włoszczyzne z patelni. Na tej samej pateln,dolać troszkę wody i rozpuszczać serki do jednolitej konsystencji po czym wlac do garnka. Całość zagotować, podawać z makaronem. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń