Do góry

Zupy Przepis na:

ZUPA PIECZARKOWA

Zupy

Autor: olcia2222

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 477

Dodano: 09.10.2008

Odsłon: 4355

łatwe, trochę inaczej

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. obrane i umyte pieczarki pokroić i usmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu, to samo zrobić z porem i mięsem. Usmażone pieczarki, mięso i por wyłożyć do garnka, zalać wodą. Gdy się zagotuje, wrzucić serki, mieszać do momentu, gdy serki całkowicie się rozpuszczą (zabielą i zagęszczą zupę) Doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

martap5 15 października 2009 Pyszna ta zupka. Ja do tego doł♦ozyłam jeszcze kukurydze i sos 4 sery Winiar. Rewelacja

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń