Do góry

Zupy Przepis na:

ZUPA PIWNA

Zupy

Autor: kucka2008

Przepisów i artykułów: 38 Ocena: 3221

Dodano: 12.04.2008

Odsłon: 1038

DLA SMAKOSZY TEGO TRUNKU

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Od chleba odciac skorke, pokroic w kostke, obsmazyc. Zoltka rozetrzec z cukrem na puszysta mase. Dodac smietanei , mieszajac, podgrzewac (nie gotowac!). Piwopodgrzac razem z cynamonem i skorka cytryny. Gorace piwo dolac do goracej smietany z zoltkami, mieszajac. Zdjac z ognia. Podawac z grzankami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń