Do góry

Zupy Przepis na:

ZUPA POMIDOROWA

Zupy

Autor: anetkamisia

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 679

Dodano: 20.02.2008

Odsłon: 2733

SMACZNA ZUPKA :-)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. MIĘSO UMYĆ, WŁOŻYĆ DO GARNKA, ZALAĆ WODĄ I ZAGOTOWAĆ. ZBIERAĆ SZUM. PO ZAGOTOWANIU DODAĆ WŁOSZCZYZNĘ, JARZYNKĘ, SÓL I SZCZYPTĘ PIEPRZU. GOTUJ AZ MIĘSO I JARZYNY BĘDĄ MIĘKKIE. DODAJ KONCENTRAT. ZUPĘ GOTUJ 3-5 MINUT. ZAPRAW SMIETANĄ I DODAJ ŁYŻECZKĘ CUKRU. PODAWAJ Z RYŻEM LUB MAKARONEM. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

pifa 13 lipca 2009 mięso i warzywka razem w osolonej wodzie dalej tak samo(bez cukru) odstaw na dzień zagotuj i dopiero podaj(palce lizać)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń