Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super szybka i prosta Nasza rodzina za nią przepada :)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 63
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 798
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 63
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 798
Składniki
Do rosołku dodajemy przecier pomidorowy, gdy się zagotuje wsypujemy ryż (można go ugotować osobno, ale ja wole tak). Gdy ryż jest prawie ugotowany, dodajemy cukier, pieprz, sól czosnek, oregano i bazylię, oraz przyprawę meksykańską. Na koniec zabielamy mąką i śmietaną i zajadamy aż się uszy trzęsą ;)