Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa pomidorowa - krem z ryzem

Zupy

Autor: Jagna

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1618

Dodano: 13.03.2008

Odsłon: 1500

Niby zwykla pomidorowka, a jednak troszke inna. Polecam!

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebule drobno posiekac, marchew i seler zetrzec na tarce o grubych oczkach. Na patelni rozgrzac oliwe z oliwek i maslo, wrzucic warzywa i zabek czosnku, chwilke poddusic posypac maka i zasmazyc.Wrzucic do wrzacego bulionu, dodac koncentrat pomidorowy, gotowac az marchewka bedzie miekka, dodac przyprawy, mozna tez doprawic odrobina Maggi.Podawac ze smietanka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń