Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwykla pomidorowka, a jednak troszke inna. Polecam!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 69
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 80
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 69
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 80
Składniki
Cebule drobno posiekac, marchew i seler zetrzec na tarce o grubych oczkach. Na patelni rozgrzac oliwe z oliwek i maslo, wrzucic warzywa i zabek czosnku, chwilke poddusic posypac maka i zasmazyc.Wrzucic do wrzacego bulionu, dodac koncentrat pomidorowy, gotowac az marchewka bedzie miekka, dodac przyprawy, mozna tez doprawic odrobina Maggi.Podawac ze smietanka.