Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna zupa na obiad.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Składniki
Wykonanie: Cebulę i pory obrać, pokroić w plastry i lekko przyrumienić na maśle. Wlać gorący bulion i gotować pod przykryciem około pół godziny. Doprawić, dodać serek topiony i mieszać do rozpuszczenia się serka. Następnie zaciągnąć śmietaną. Rozlać na talerz i ozdobić szynką i żółtym serem.