Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa porowa

Zupy

Autor: Pina86

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 47

Dodano: 03.11.2008

Odsłon: 935

Przepyszna , pikantna i wegetarianska zupka:) Bardzo prosta i tania.

Składniki

  • kotki rosolowe warzywne, 4
  • duze pory, 2
  • posiekany koperek
  • plastry zoltego sera pokrojone w kostke, 4-5
  • olej
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zagotowac bulion(najlepiej warzywny),w tym czasie pokroic w poltalarki por.Na rozgrzanym oleju smazymy por az stanie sie miekki .Wrzucamy go do bulionu mieszajac i gotujac przez 40 min.Na koniec wrzucamy koperek i zolty ser.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń