Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na chlody i zarazki polecam rozgrzewajaca zupe z cebuli i pora
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
W garnku na oleju podsmazam cebule, czosnek i por pokrojone w kostke i dusze az zmieknie. Wlewam wode i dodaje pokrojonego ziemniaka w kostke. Wszystko gotuje az ziemniak zmieknie. Dodaje 2 kostki rosolowe, sol, pieprz i maggi do smaku i blenduje. Po zblendowaniu dodaje serek topiony i gotuje ok. 10 minut na malym ogniu. Podawac mozna z grzankami i posypane pietruszka. Smacznego!