Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa porowa + groszek ptysiowy

Zupy

Autor: tela51

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 354

Dodano: 14.05.2008

Odsłon: 1677

Zajefajna zupka!!!!!!

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zagotować 1/4 litra wody,dodać por pokrojony w krążki.Gotować do miękkości.przetrzeć przez sito lub zmiksować blenderem.Dodać Łyżkę masła.Dodać przyprawy.Rozcieńczyć wodą.Podawać z groszkiem ptysiowym lub grzankami na masełku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń