Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie na smaczną zupę.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 125
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 125
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, selera i pora pokroić w drobną kostkę, zalać bulionem i ugotować. Miękkie warzywa zmiksować z bulionem, dodać śmietankę, zagotować i wrzucić pokrojoną natkę pietruszki. Doprawić do smaku, solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Orzechy posiekać i uprażyć na patelni. Zupę rozlać do talerzy, posypać orzechami i podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.